Webmasters

Voeg een radio station aan uw website toe.

De webmastertools.

De Live Radio webmastertools zijn Widgets of Gadgets die worden gebruikt voor social networks, als desktopaplicatie of als Google Widget. Het meest bekende social network voor Nederland is Hyves. Een Widget is in het kort als volgt samen te vatten: “Een simpel grafisch object of element dat een eenvoudige, eenduidige en vaak veel gebruikte functie vervult en door een gebruiker in en uit te schakelen is om een bestaande gebruikersinterface aan te vullen of vorm te geven.”

De Live Radio webmastertools zijn onderverdeeld in twee categorieen. Gratis en Member only.

 

De gratis Widget:

Dit is een tool waarbij één radiozender kan worden gekozen.

 

De members only tools:

Thema's - hierin heeft Live Radio een aantal categorieen bepaald waar bijvoorbeeld Dance, Nederlandstalig, Blues, etc radiozenders staan. Deze Widget heeft een selectiebox waar de zenders uit gekozen kunnen worden.

Onze of jouw Favorieten - hierbij kan de keus worden gemaakt om de top 20 lijst van Live Radio in de Widget te tonen of te kiezen voor je eigen favorieten. Hierbij wordt een persoonlijk tintje gegeven aan de radiozenders die jij luistert.

 

Hoe gebruik ik de webmastertools?

Het gebruik van de Live Radio Widgets zijn heel simpel. Kies een mogelijkheid en de volgende keus wordt geboden. Na deze selectie verschijnt een html code. Selecteer de code en kopieer deze (ctrl + c of 'kopieren' onder de rechter muisknop). Vervolgens plak je deze code in je eigen homepage of social network page.

 

opm: Live Radio ondersteund binnenkort de open source code voor Wigets & Gadgets.

REALTONES

MP3 DOWNLOAD